Она што овој син го направи за својата мајка болна од АЛС ги расплака сите (видео)

Сподели со своите пријатели

АЛС или Амиотрофична латерална склероза ја спречува нормалната функција на мускулатурата на човекот при што не може да се движи нормално, а болеста е и смртоносна.

Loading...

Од таква болест пати оваа мајка која ја дочека свадбената веселба на својот син кој и покрај нејзината ограниченост во движење сепак одигра валцер со неа, а сите на свадбата ги остави со солзи во очите.

Сигурни сме дека и вие нема да останете рамнодушни на овој призор, а ова е доказ дека сепак мајката е најважното нешто во вашиот живот што треба да го почитувате.

Секоја чест за ваков син.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.