ОК на ВМРО-ДПМНЕ Куманово организира две трибини во следните денови

Сподели со своите пријатели

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Куманово во текот на следните два дена организира трибини на различни теми во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“.

Loading...

Во текот на утрешниот ден Комисијата за култура при ВМРО-ДПМНЕ – ОК Куманово организира трибина насловена како „По стапките на Александар Македонски“ на која предавање ќе одржи проф. д-р. Виктор Лилчиќ – Адамс кој ќе зборува за патот на Александар Македонски низ Република Македонија.Трибината започнува во 19:30 часот во малата сала во Центарот за култура.

11221662_1644262145828529_7991910058075495083_n

Веќе следниот ден, односно во среда, во организација на Комисија за образование при ВМРО-ДПМНЕ ОК Куманово ќе се одржи трибина на тема “Методи и пристап на дислексија”. Истата ќе започне во 19 часот, на веќе споменатата локација.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.