Од талентот на овој човек врескаше целата сала (видео)

Сподели со своите пријатели

Александр Магала се појави на сцената на шоуто „Британија има талент“ за да ги покаже своите способности кои се повеќе од она што секој го очекуваше од него.

Тој проголта цел меч и заедно со него изведуваше атлетски подвизи, додека целата сала, заедно со жирито врескаше од страв.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.