Од мускулест и истетовиран војник станал жена (фото)

Сподели со своите пријатели

Рајан (32) од Портленд е маж кој пред пет години доживеал голема промена и станал жена. Наизглед мачо маж, набргу станал Алана, а како вели со тоа му се остварила животна желба.

Оваа неверојатна трансформација е прилично шокантна со оглед на тоа како Рајан изгледал додека бил припадник на посилниот пол. Никој не можел да претпостави дека таков мускулест и истетовиран маж еден ден може да се претвори во жена.

 

Loading...

Alana-Rajan-3

 

Како момче бил силуван, а неговите родители се убедени дека тоа ја поттикнало оваа промена во него, односно да посака да стане жена.

 

Alana-Rajan-4

 

Едно време бил во Авганистан, на воениот фронт, додека бил во редовите на американската војска, меѓутоа кога се вратил и понатаму постоела желбата еден ден да стане жена.

 

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.