Од девојка во маж: Правел селфи три години додека примал/а тестостерон терапија (видео)

Сподели со своите пријатели

Дваесет и едно годишно момче правел селфи секој ден во времетраење од три години, за да покаже колку долго и како се одвива процесот на транзиција на телото за менување на пол.

Loading...

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

Џејми Рејнс започнал да зема терапија со тестостерон кога имал 18 години за да се развие во маж, откако сфатил дека тој, односно таа е трансродно лице.

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

По земањето терапија во рок од три години, судејќи според фотографиите, се гледа целосна трансформација на неговото тело, едвај препознатливо дека тој некогаш бил женско.

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

Во интервјуто за Базфид, Џејми зборува за тоа како неговата намера со правење селфи се однесувала на желбата да го набљудува сопственото метаморфозирање, но и да покаже на останати слични луѓе колку трпение бара овој процес на менување на пол.

UNILADs Transgender Man Documents Transition With Three Years Worth Of Selfies image

Loading...

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.