Новинарот го праша како се вика, а неговиот одговор го насмеа целиот регион (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Додека момчето уживаше на плажата Копика во Осијек, која е една од омилените плажи во Хрватска, известувач на РТЛ Данас му пријде и му рече: „Прво кажи ми како се викаш“, а тој одговори: „Како се викаш?“ .

Многумина ја толкуваат неговата бирална реакција во стилот дека тој намерно му одговорил така на новинарот, кој наскоро го поправи пропустот, па попрецизно го праша да му го каже своето име.

Loading...

Името на момчето е Ноа и тој го насмеа целиот регион.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *