Новата година Мартинијан ќе ја стартува со новата песна „Усни како жар“

Сподели со своите пријатели

Мартинијан Кириловски несомнено успешно се пробива на македонската музичка сцена со својот огромен талент и амбиции.

Loading...

Оваа година Мартинијан ја завршува повеќе од успешно, а во новата 2016 со својата работа нема да застане. Веднаш по новогодишната еуфорија ќе имаме можност да ја слушнеме новата песна.

Ексклузивно за Кумановски Муабети, Мартинијан ни го откри насловот на песната чиј текст го пишува самиот. „Усни како жар“ ќе биде брза песна во ориентален стил, а ќе биде пропратена и со видео запис.

12346801_1090729537604035_1366705953_n

Музиката и аранжманот за текстот на Мартинијан, ќе ги направи Филип Антевски, а песната активно се снима во студиото на Слаѓан Станишковски.

Инаку доколку сакате за новогодишната ноќ да ужавате со Мартинијан и неговиот бенд, тој ќе настапува во скопскиот ресторан „Олимпија“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.