Нова компилација од „People are awesome“ за февруари 2016-та (видео)

Сподели со своите пријатели

Објавена е двеминутна компилација од најпопуларните и најдобрите видеа за месецот кој измина што се однесува на лушѓето кои ги поместуваат границите на реалноста, а кои редовно ги следат милиони луѓе.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.