Нов луксузен ресторан во Преспа бара персонал за работа

Сподели со своите пријатели

Агенцијата Еуроџобс за свој клиент, бара персонал за работа во луксузен ресторан во Преспа, со услови наведени во самиот оглас.

Loading...

За потребите на новиот луксузен ресторан се бара ПОМОШНИК во кујна, со личен доход од 15000 денари, со платени придонеси, сместување и храна, и тоа за осум часа работно време.

Се бараат и ГОТВАЧИ (скараџии), со личен доход од 18 000 денари, плус сместување и храна и платени придонеси.

Потребни се и КЕЛНЕРКИ (шест), со личен доход од 15 000 денари (без искуство 12000), со платено сместување и храна, како и придонеси.

Почеток на работа во среда (5 август)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.