14.08.2019 08:33

Низа села во Старо Нагоричане и Липково без струја

Facebook Twitter Google+

Без електрична енергија денеска во период од 10:00 до 11:30 часот ќе останат повеќе села во општина Старо Нагоричане.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи станува збор за селата: Пелинце, Челопек, Кокино, Никуштак, Алгуља, Мутаово, Карабичане, Жегљане, Кокино, Длабочица, Степанце, Рамно, Карабачане, Жегљане и Кокино.

loading...

Во моментот без електрична енергија се и селата Опае, Лопате, Ваксинце и Лојане на подрачјето на Општина Липково.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments