НЕВЕРОЈАТНО ВИДЕО КРУЖИ НИЗ СВЕТОТ: Дали овој човек е храбар или луд?! (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Овој човек има храброст, но секако и вештина.

Loading...

Видео од Иран, кое го обиколи светот, покажува човек како стои на оградата од надвозник и прескокнува јаже.

Под мостот има пруга, а на самиот мост постојано минуваат возила.

Но, ништо не го спречило овој маж да скока и со тоа да го ризикува животот.

Погледнете како всушност изгледа во прилог:

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *