НЕВЕРОЈАТНО: Од канализација извлекле стаорец со големина на автомобил (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Поради обилните дождови во Мексико Сити, канализациониот систем бил преоптоварен, па на површина излегле 22 тони разновидно ѓубре.

Loading...

А освен тоа и глодар со големина на просечен автомобил. Тоа бил костум за Ноќта на вештерките.

Стаорец кој се навлекол на марихуана е тотален хит на интернетот (ФОТО)

Работниците на комуналното претпријатие во Мексико Сити биле изненадени кога меѓу отпадот исфрлен од канализацијата, виделе нешто што на прв поглед изгледало како џиновски стаорец.

Шокираните работници наскоро дознале дека станува збор за полнета играчка што се користела како реквизит за Ноќта на вештерките.

Стаорец нападна куче, па во „тепачката“ се вклучи и мачорот (ВИДЕО)

Имено, играчката е пронајдена во мрежата на градскиот тунел за канализација.

Од непознати причини, таа била таму со години, сè додека обилните дождови не ја извадиле на површината.

Loading...

 


Leave a Reply