Неверојатните трансформации на Џони Деп (видео)

Сподели со своите пријатели

Џони Деп важи за миленик на фановите на филмската уметност, но тој воедно важи и за еден од најдобрите актери на холивудската сцена.

Тој има направено огромни трансформации на неговото лице и тоа се поради различните типови на улоги кои тој е способен да ги интерпретира на филмското платно.

Вов идеото погледнете ги неговите неверојатни трансформации.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.