Неколку улици во Куманово се без вода

Сподели со своите пријатели

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат улиците „Иво Лола Рибар“, „Веселин Маслеша“, „Моша Пијаде“, „Панче Пешев“, „Крсте Мисирков“ и „Париска Комуна“, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат за нормализирање на водоснабдувањето.


Leave a Reply