Неколку улици низ градот без електрично снабдување

Сподели со своите пријатели

Според информациите кои до Регионалниот центар за управување со кризи ги доставиле надлежнит еод ЕВН Македонија, денес во период од 7:15 до 15 часот ќе се вршат неколку планирани прекини во снабдувањето.

Loading...

Така без електрично напојување во наведениот период ќе останат жителите на улиците: „Перо Шварц“, „Миле Кипра“, „Нада Михајлов“, „Влосто Радованин“ и „Ангел Дуцо“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.