Неколку кумановски села денеска без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Според информациите кои ЕВН Македонија ги има доставено до Региоанлниот центар за управување со кризи за денеска се планирани неколку исклучувања на електродистрибутивната мрежа во неколку кумановски села.

Loading...

Исклучување од напојавувањето важи за периодот од 9:15 до 15:30 часот и тоа за селата: Пчиња, Студена Бара, Винце, Ново Село и Вакв.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.