Некој сака пудлици, а овој човек две џиновски кобри (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Момче од Индонезија по име Ајс Хабиби (веројатно уметничко) за миленици има два метри долги кралски кобри.

Loading...

Тој не се плаши од нив, затоа што тврди дека неговиот организам има природен противотров од вакви опасни влечуги. Кога ќе каснат, нему тоа му изгледа како да го каснал комарец.

Во секој случај, не благодаирме.

фото: Youtube printscreen/ViralHog


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *