Нејзиниот задник е ѕвер. Еве зошто ја викаат „пантерка“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Лекси Пантера е од Калифорнија и таа покажува вистинско знаење со тверкувањето, но вие погледнете зошто за дваесетина дена овој нејзин видео запис е прегледан 4 милиони пати.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.