08.11.2015 21:40

Не ја видел девојка си шест месеци и заминал на пат долг 10 000 км (видео)


Очигледно заљубен во уши, млад Данец кој не ја видел девојка си шест месеци откако таа заминала на студии во Санта Барбара, САД, направил видео запис за неговите патешествија, откако решил да ги испразни кредитните картички и да замине на пат долг 10 000 километри.

Како што опишува во видеото, тој не се чувствувал исто како што кога бил со неа и покрај тоа што редовно се гледале на веб камера, и без да и каже, заминува во САД, каде што одеднаш се појавува на нејзините врати.

loading...

Убава сторија со среќен крај. Погледнете.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments