НЕ ИМ СЕ ЗАМЕРУВАЈТЕ: Овие хороскопски знаци се неверојатно злобни!

Сподели со своите пријатели

Родените во овие знаци се крајно зли. За се што не им се допаѓа ќе ви вратат кога – тогаш.

Loading...

Ако ги навредите или повредите некого за кој се грижат, сигурно ќе го почувствувате нивниот гнев. Нема да ви останат должни!

Близнаци

Близнаците се однесуваат како целиот свет да е нивен, дури и кога никој не ги сака. Нема да ве примат освен ако не им направите услуга.

Во тој случај, можете да им кажете дека се однеусваат егоистично, но тоа нема секогаш да функционира. Ако се чини дека им се спротивставувате на некој начин, тие можат да станат уште позлобни.

 

 

Loading...

Лав

Лавовите се однесуваат поинаку и ако не ги опсипете со вниманието што мислат дека го заслужуваат, ќе ви кажат како се чувствуваат. Тие обично не се обидуваат да се поврзат со други луѓе.

Тие повеќе би сакале да бидат злобни кон луѓето со кои не можат да се справат, наместо да се трудат да остават добар прв впечаток. Лавовите сакаат да им угодуваат на другите, но никому не му олеснуваат.

Девица

Девиците знаат да бидат многу ладни и пресметливи кога сакаат, но таа страна не им се допаѓа.

Кога Девицата е нерасположена, ќе биде доста недостапна, а тоа може да објасни зошто толку лесно станува раздразлива.

Тие прават многу за своите пријатели и семејството, но ако не го ценат доволно, незадоволството ќе го истурат врз нив.

Девицата обично постапува зло додека луѓето не научат повеќе да ја почитуваат.

Loading...

 

 

Скорпија

Скорпиите обично се злобни кон секој кој не може да се справи со нивната силна и гласна личност.

Сепак, тие можат да бидат пристапливи, но ако со еден потег им покажете дека претерале, нивниот став веднаш ќе се промени.

Нивната злоба може да трае. Дури и да не сте ги налутиле, ако им се испречите на патот, тие ќе го истурат бесот на вас.

Јарец

Loading...

Јарците обично мразат секого и сè, па ако се лоши кон вас без посебна причина, можеби тоа е затоа што поминуваат низ некои лични проблеми.

Секако, тоа не е оправдување за нивното однесување, но може да ви објасни што се случува во нивните глави.

Јарците не се секогаш свесни кога се однесуваат злобно бидејќи тоа не го прават намерно. Но, ако се нерасположени, ќе ги игнорираат вашите коментари, дури и ако во тој момент се свесни дека ја преминале границата.