Наташа Беквалац утре во Summer Club Space

Сподели со своите пријатели

Новосадската барбика Наташа Беквалац утре ќе настапи во Summer Club Space Куманово.

Подгответе се за вистинско уживање на очите и ушите и дозволете си да ги слушнете најдобрите хитови на Балканот. Неповторлива забава со неповторливата Беквалац ви подготвува менаџерскиот тим на најдобриот клуб во Куманово.

Не пропуштајте ја можноста да ги слушнете безвременските хитови „Никотин“ „Поново“, „Мали сигнали“, „Црта“, „Оригинал“, „Лаве мој“.

Цената на влезниците е 200 денари. Дојдете и забавувајте се до раните утрински часови.

За повеќе детали и резервации контактирајте ги менаџерите Филип Атанасов – 078967751 или Milan Aleksic – 071267121.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.