Намален дотурот на вода во Куманово

Сподели со своите пријатели

Во соопштение до ЈП ”Вододов” испратено од страна на ЈП Водостопанство “‘Кумановско – Липковско поле”, граѓаниtе на Општина Куманово се известуваат дека денеска ќе има намален дотур на вода преку бајпасот.

Loading...

Како што велат од ЈП Водостопанство,  причина за намалениот дотур на вода е дефект на кој активно се работи истиот да биде отстранет, со нормализирање на водоснабдувањето.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.