Најстрашната хорор приказна во две реченици

Сподели со своите пријатели

Корисниците на „Reddit“ одржале натпреварување во пишување кратки хорор приказни под називот „најдобрата хорор приказна што можете да ја раскажете во две реченици“.

Меѓу сите нив се издвојува една која на сите им ја крева косата, а гласи:

Започнав да го покривам син ми пред спиење и тој ми рече: „Тато, види има ли чудовиште под креветот“. Погледнав под креветот поради својот син и таму го видов него, вториот него, како ме гледа и ми вели: „Тато, некој лежи на мојот кревет“.

Има една која е уште пократка и всушност е раскажана во една реченица, а гласи:

Мојата сестра вели дека мама ја убила. Мама вели дека немам сестра.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.