Најскапиот вибратор во светот чини 18.000 долари (фото)

Сподели со своите пријатели

Компанија од Лонон напарвила вибратор за кој е потребно да издвоите верувале или не дури 18 илјади долари.

Благодарение на оваа компанија, оние кои сакаат можат да уживаат во оваа скапоценост која името го добила по љубовницата на Чарлс Втори, Нел Гвин. Nell Please Seed, според зборовите на креаторите е вистински предмет на вештината. Поточно „за оние кои не можат да стават цена на својот ужиток, Нел е нова дефиниција на елегантна декаденција“.

Сепак, Coco de Mer успеал некако да дојде до одредена свота. Како другите вибратори кои се дизајнирани така да се закачат на едно место на телото, она што го прави нел е поарзлично, а тоа е фактот дека е вовлечен во плочата од 18 каратно злато, што значи дека дури и не е целиот вибратор од злато.

Со пет различни поставки на вибрирање кои ќе ги откриете и обожавате, а кои ќе ви нудат безгранични можности на удобно експериментирање, нелл доаѓа во рачно обработена дрвена кутија со златни детали па може и да се заклучи.

Описот на вибраторот завршува со зборовите дека доколку на некој му подарите Нел ќе дадете ултимативен доказ на пожуда. Со другите зборови, ќе им покажете дека банковните сметки се прилично големи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.