Начекал невеста со 20 голи мажи во неговата нива во Војводина (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Девојка во венчаница и дваесетина голи мажи начекал еден земјоделец во Војводина, работејќи на својата нива. Снимката која ја направил за кратко време се раширила по социјалните мрежи и стана хит во регионот.

Што е белграѓани, дојдовте овде да се снимате? Сиктер!, им порача тој.

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *