На пуст пат прекриен со снег, возачот сигурно не ја очекувал оваа глетка (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Во американската држава Вајоминг, возач на камион доживеал филмска сцена, како од сон.

Loading...

Тој возел низ напуштените патишта покриени со снег, а потоа решил малку да скршне од патот и направи пауза до неговата дестинација.

ДРАМАТИЧНА СНИМКА: Пукаше кон него со калашников, а тој ниту да трепне (ВИДЕО)

Бидејќи оваа област е доста пуста, пред камионот се појавило стадо убави диви коњи. Тие трчале пред неговиот камион правејќи му друштво во осамените зимски предели.


Leave a Reply