На мачката и се заглавила главата во конзерва, а мачорот „ја искористи шансата“ (видео)

Сподели со своите пријатели

На видео снимката која го обиколи светот можеме да видиме како на мачка и се заглавила глава во конзерва и започнала да мјаука.

Веднаш се доближил еден мачор и наместо да помогне на пријателот во неволја, тој несреќната мачка сексуално ја искористил.

Некои луѓе биле згрозени со ваквата постапка, другите пишувале дека тоа е „природно однесување“, а третиот дека ова е ништо во споредба со она што луѓето едни на други.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.