На дневниот ред на 42-та седница на Советот на општината ќе бидат советничките прашања

Сподели со своите пријатели

Советот на општина Куманово во понеделник со почеток од 10 часот ќе ја одржи 42-та седница, на која на дневниот ред ќе бидат само советничките прашања.

Loading...

Само за потсетување последната седница која ја одржа оваа тело беше бојкотирана од страна на новинарите во градот, а по усогласување на нивните барања, во понеделник тие повторно ќе известуваат за случувањата од седницата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.