МВР денес ќе го одбележи 7 Мај – Ден на полицијата

Сподели со своите пријатели

Македонската полиција и Министерството за внатрешни работи, денес ќе го одбележат 7 Мај, Ден на полицијата и безбедноста.

Loading...

По тој повод, денес во 10 часот во Министерството за внатрешни работи зграда бр.1  ќе се положува цвеќе пред споменикот на бранителите, односно  пред зградата на гранична полиција и  пред споменикот на бранителите во жена парк.

Во 12 часот во касарната Ѓорче Петров  ќе биде отворен ден за граѓаните каде ќе биде изложена опремата од единиците во МВР.

Leave a Reply