Моторот не треба да го давате секому (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Велат дека автомобилот и жената не треба да ги споделувате со другите, но по се изгледа дека не треба ниту моторот.

Ако не верувате, погледнете го оваа видео, а освен што ќе ве насмее, ќе ве научи и на лекцијата, дека и овој тип на возило треба да го чувате од некои луѓе како „очи во глава“.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *