Момчето ја фатило како го изневерува, па ѝ се одмаздил на неверојатен начин (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Неверојатна сцена се случила во Мексико, кога еден дечко одлучил да и се одмазди на партнерката по име Маријана, откако открил дека таа му е неверна.

Loading...

Прво и рекол дека и подготвил убаво изненадување, а во друштво на пријатели ја однел на место надвор од градот, каде што обично немало луѓе.

Кога стигнале таму, Маријана почнала да погодува низ загатките што и ги спремил, надевајќи се на убаво изненадување, и не погодувајќи што ја чека наскоро.

 

 

Од розовата лента од автомобилот, видела парче хартија на кое пишувало: „Знам што правеше“, а потоа добила задача да најде црна кутија, на која и помогнал пријателот на нејзиното момче.

Кога ја пронашла кутијата и ја отворила, нашла ролна хартија и тука започнала непријатноста.

Loading...

Таа го отворила весникот и ги видела своите пораки кои ги разменува со друго момче преку социјалните мрежи.

– Што е ова? Го изневери со Алехандро – изјавил пријател што снимал, додека таа во неверување рекла дека да ја остави сама и истрчала до автомобилот на нејзиното момче, пренесува Historias del Mundo.

Се разбира, тој не сакал да ја пушти, и само неговиот пријател влезе во автомобилот.

 

 

Во тој момент, момчињата ја оставиле неверната Маријана сама во бездната.

Видеото станало крајно вирално низ Мексико, а мислењата биле поделени.

Loading...

Додека некои истакнуваат дека го добила она што го заслужила, други биле повеќе сентиментални и тврделе дека што и да направи, девојката не заслужува да биде оставена сама во бездната, каде што во секој момент може да се соочи со опасноста на својот живот.