Моќна македонска реклама за Часот на планетата Земја (видео)

Сподели со своите пријатели

Република Македонија и оваа година ќе се вкулчи во одбележувањето на Часот на планетата Земја, светски проект во кој учество земаат скоро сите земји во светот кога на еден час ќе се исклучат сијалиците ширум планетата.

Направено е и моќно видео кое ја промовира оваа кампања во Република Македонија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.