Мобилните оператори одобрија броеви за донации за Александар и Мартина

Сподели со своите пријатели

Александар и Мартина Додевски боледуваат од цироза на црн дроб, за чија операција се потребни 100.000 евра. Мобилните оператори во Македонија одобрија броеви за донација. Со еден повик донирајте 100 денари.

ОНЕ: 075 143 476
ВИП: 077 143 476
Т-Мобиле: 070 143 144

Можете да донирате и со уплата на парични средства на банкарска сметка.

Име: Јасмина Додевска
Централна-кооперативна банка а.д. Скопје
Број на жиро сметка: 320500025832633


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.