Младоженецот и го тргнал велот на невестата, кога и го видел лицето останал шокиран (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Корисниците на социјалнате мрежи со денови споделуваат и коментираат видео од свадба.

Loading...

На видеото се гледа возбудениот младоженец кој со нетрпение очекува да се ожени со својата свршеница, дури и не се сомнева дека таа смислила вистинска измама за него.

 

 

Имено, пред венчавката, невестата одлучила да го исплаши својот иден сопруг ставајќи маска на луто бебе на лицето.

Така, младоженецот, ниту виновен, за малку ќе добиел срцев удар во моментот кога го кренал превезот.

Гледачите масовно го поздравиле видеото, кое се чини дека е однапред  дизајнирано за потребите на што е можно повеќе кликнувања (тешко е младоженецот да погледне во лицето на невестата и да не види дека има маска под превезот), но сепак е многу забавно.

Loading...