Мистериозен леден диск се појави во Кина (видео)

Сподели со своите пријатели

Голем леден круг се појавил на реката Лиао во провинцијата Лиаонинг во Кина. Откако се појавил непрестано привлекува голем број посетители.

На границата помеѓу Кина и Русија се формираше мистериозен леден ѕид (видео)

Loading...

Овој круг има неверојатно правила форма, а константно се врти поради брзината со која се движи реката.

Мистериозен звук од внатрешноста на Земјата ги збуни експертите

На овој круг може да застанат неколку десетина луѓе, што веднаш е тестирано откако кругот се појавил, претходните неколку дена

Според научното објаснување, овој феномен е вообичаен на Северниот пол, Скандинавија и Канада.

ПАНИКА ВО ЕМИРАТИТЕ: Мистериозен летечки објект прелета преку Дубаи (видео)

Забрзаниот тек на реката може да стартува ротација и да формира лед. Кружната форма се формира со триењето.

На следната страна читајте за МИСТЕРИОЗНИОТ РАДИО СИГНАЛ ЗА КОЈ НИКОЈ НЕ ЗНАЕ ОД КАДЕ ДОАЃА


Pages: 1 2

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.