МЕЃУНАРОДНА ВСЕЛЕНСКА ЛАГА: Дали е ова доказот дека снимките се лажираат? (видео)

Сподели со своите пријатели

Се појави снимка која прикажува тројца астронаути кои зборуваат во пренос во живо во внатрешноста на вселенска станица.

Но, додека се збогуваат со Земјата, екранот се заматува, додека позадината останува иста. Момент подоцна, снимката се сече.

Фактот дека проблемите со емитувањето се случуваат само кога се во прашање астронаутите, оди во прилог на оние кои велат дека тие сцени всушност се снимки во студија.

Јутјубер тврди дека има несоборлив доказ дека слетувањето на Месечината било лажирано (видео)

Loading...

– Овој мал проблем на крајот на снимката ги срушил теориите кои веќе со години се споменуваат, дека Меѓународната вселенска станица не е реална, туку дека она што всушност го гледаме на снимките во живо не е ништо друго, туку астронаути кои стојат пред екранот во студиото. Она што многумина го истакнуваат, дека на крајот анс нимката, не се формира целито кадар туку само астронаутите, што е нелогично, освен ако теориите не се тачни, рекол Тајлер Глокнер ловец на вонземјани кои ги снимил двајцата астронаути.

Тајлер додава дека и тој верува дека Меѓународната вселенска станица реална, но дека вакви работи само ја зголемуваат мистеријата и фамата која се формира околу споменатите теории на заговор.

Случката со прекинот можете да ја видите по 13:50 минути, доколку не сакате да губите време со целото видео.

https://youtu.be/FhJolAO7VkQ


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.