Меѓународна поетска вечер во Куманово

Сподели со своите пријатели

Во фоајето на Национална установа – Центар за култура “Трајко Прокопиев” – Куманово, во среда ќе се одржи ”Меѓународна поетска вечер”.

Loading...

Вечерта е во организација на Национална установа – Центар за култура “Трајко Прокопиев” – Куманово и Национална установа – Центар за култура “Бели Мугри” – Кочани на која ќе земат учество поети од Бугарија, Србија, Црна гора, Украина и Македонија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.