Мажите со оваа крвна група се најдобри љубовници, тврдат експертите

Сподели со своите пријатели

Нивниот карактер е таков што попрво би се лишиле од задоволство само за целосно да го достигнат посакуваното ниво во очите на партнерот.

Loading...

Ново истражување покажува дека мажите со крвни групи А, Б или АБ имаат до четири пати поголема веројатност да страдаат од импотенција или еректилна дисфункција отколку мажите со крвна група О.

Наодите се особено значајни бидејќи се проценува дека повеќе од половина од сите мажи имаат крвна група А, Б или АБ и едвај 40 проценти од мажите група 0.

 

 

Научниците кои дошле до ова откритие велат дека овој факт е поддржан од претходните истражувања кои покажуваат како крвната група влијае и на ризикот од развој на срцеви заболувања.

0 крвна група е онаа што ги создава најдобрите љубовници.

Loading...
ПРОЧИТАЈТЕ И:  Ја нарекуваа најубава руска бајкерка: Во Турција се судри со камион и загина

Нивниот карактер е таков што повеќе би сакале да си го одречат задоволството само за целосно да го достигнат посакуваното ниво во очите на нивниот партнер. Луѓето со крвна група 0 добро се справуваат и во ситуации кога е потребно исклучително логично размислување и расудување.

Тие се оптимисти, одговорни и совесни. Сепак, тие исто така имаат свои слаби точки, а тоа се стрес и досада. Адреналинот е тоа што ги прави да се чувствуваат живи, колку се поактивни, толку се попозитивни, пренесуваат медиумите.

 

 

Дали знаевте дека Јапонците често применуваат метод на анализа на крвни групи при избор на партнери, а особено придружници на животот? На овој начин ги „проверуваат“, сакајќи да видат дали врската може да има иднина.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Неверојатна снимка: Кит „скокнува“ од вода и потонува чамец (ВИДЕО)

Теоријата дека врз основа на тоа може да се направи точен психолошки профил е одамна прифатена, па еве како изгледа кога ќе се преведе на љубовно поле.

Крвна група А

Жената од оваа крвна група е навидум студена, но всушност е многу чувствителна, а мажите се лојални и целосно посветени.

Loading...

Двата пола се подготвени да се жртвуваат за семејството и да преземат одговорност за нивните последици.

Мажите од оваа група не сакаат лесни освоиви жени, но кога ќе ги освојат, тогаш партнерите ја гледаат целата нивна големина.

 

 

Крвна група Б

Интригантни и интересни луѓе, навидум воздржани и повлечени, имаат крвна група Б.

Жenените од своите партнери очекуваат нежност, посветеност и лојалност, но и постојан доказ за љубов. На мажите им е потешко да одлучат да стапат во брак, но на мажите кои веќе долго време ги тестираат своите партнери, не им е полесно.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Девојче за прв пат пробува сладолед. Нејзините гримаси ќе ве насмеат (ВИДЕО)

Но, кога ќе се вљубат и стапат во брак, подготвени се да сторат се за својата сопруга.

Loading...

Крвна група АБ

Жените од оваа крвна група избираат партнери со авантуристички дух. Кога ќе почувствуваат дека веќе не можат да се кријат, но време е да се изложат пред другата страна, тие бегаат.

Мажите се одлични шармери, но тие се суптилни, измерени.

 

 

Крвна група 0

Жените со нулта крвна група имаат потреба да се потврдат преку брак и семејство, а потоа да владеат од сенка, жнеејќи професионален успех преку своите сопрузи.

Loading...

Мажите се приврзани за семејството, но тие се борат против секојдневната монотонија, посакувајќи постојана забава.