Мартинијан, Мартија, Ивона и De Marble на отварањето на Градските базени

Сподели со своите пријатели

На 1 август затворениот и отворениот градски базен во Куманово ќе ги примат своите први капачи, а за отворањето локалната самоуправа се погрижи да обезбеди добра забава за сите.

de marble

Loading...

Кумановските ѕвезди Мартинијан Кириловски, Ивона Јовановиќ и Мартија Станојковиќ заедно со De Marble ќе се погрижат за забавата на своите сограѓани кои ќе дојдат на отворањето на базените во пресрет на најголемиот македонски празник Илинден.

Отворањето е закажано за во 20 часот, а освен музика ќе има и пригодно спортска и културна програма, како и спектакуларен огномет.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.