Мартија Станојковиќ од Куманово го помина првиот круг во „Ѕвездичките на Пинк“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Додека вчера на дел од телевизиските програми започна шоуто „Големиот брат“, започна и новата, втора по ред, сезона на емисијата „Ѕзвездичките на пинк“, каде имавме прилика да видиме повторно талентирани дечиња од нашата држава.

Loading...

Дека Куманово е град на талентирани млади луѓе е познато одамна, а уште една меѓу нив е и Мартија Станојковиќ која има 11 години. Таа ја отпеа песната „All abaout that bass“ од  Мeghan Тrainor која е една од најголемите хитови што ја одбележа оваа година.

Меѓу другото Мартија имаше и добро сценско однесување што во комбинација со нејзиниот прекраасен глас, таа влезе во понатамошниот дел од натпреварувањето.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.