Маријана е само дете, но има ѕверски мускули (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога ќе се употреби зборот билдер сите веднаш мислат на крупни и силни мажи, но тоа не е секогаш така. Билдери можат да бидат и жените, но и деца.  Таа е мала, слатка, но може да подигне тегови од над 100 килограми.

Џулијано и Клаудио Стро од Романија се двајцата браќа кои имаат амбиција да станат најсилно, но моментално се најпопуларните бодибилдери кои светот ги запознал.

Маријана наумова сепак е официјално најсилната тинејџерка во светот, а од бенч подига 150 килограми. Нејзин идол е Арнолд Шварценегер.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.