Мајка го откри талентот на ќерката на чуден начин (видео)

Сподели со своите пријатели

Не знаев дека сакаш да бидеш уметник, и вели мајка си на постарата ќерка откако во кујната ги затече двете деца како со путер од кикирики, дечињата, качени на маса си играат еден вид чудна игра, типична за таа возраст.

Loading...

Мајката, иако видно смирена по призорот кој го затече во кујната, решила да го сними целиот неред и така да го постави видеото на каналот Јутјуб, за да се нашали со сопствената ќерка која од мали нозе, покажала интерес кон уметноста во која за своја ”жртва” не случајно го избрала својот помал брат.

Погледнете и како помалото братче ужива во ритуалот на мачкање со путер од кикирики, мислејќи дека сестра му прави нешто навистина добро и несекојдневно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.