Махлагха Јабери – Ирачанка која заведува со погледот (галерија)

Сподели со своите пријатели

Махлагха Јабери е фотомодел од Иран, но веќе некое време живее и работи во Калифорнија. Роден е на 17 јуни 1989 година, а во текот на кариерата има соработувано со многу познати дизајнери како шт се Валтер Мендез и Мајкл Костељо.

Неодамна работела и за „Guess“, иако е многу успешна во својата професија, образованието не го запоставила па дипломирала физика и математика.

Махлагха не сака ноќни клубови и слични работи па се држи понастрана од сето тоа. Поголемиот дел од времето го минува со друштвото гледајќи филмови и одејќи во шопинг. За себе вели дека живее во свој свет и дека не сака луѓе кои без прекин зборуваат за другите.

Оваа девојка со специфичен изглед не остава никој рамнодушен.

160718019.16_mn 160718019.1_xl 160718019.2_mn 160718019.3_xl 160718019.4_xl 160718019.5_mn 160718019.6_mn 160718019.7_mn 160718019.8_xl 160718019.9_xl 160718019.10_xl 160718019.11_mn 160718019.12_xl 160718019.13_mn 160718019.14_mn 160718019.15_mn 160718019.17_mn 160718019.18_mn 160718019.20_xl 160718019.19_mn

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.