Лекар кој секое новородено бебе го дочекува на посебен начин (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Д-р Кери Д. Ендру Ег Мејџ од Пенсилванија го поздравува секое родено бебе со роденденска песна.

Loading...

Иако породил илјадници жени, овој доктор ги разубавува првите моменти од животот на секое бебе со она што најмногу сака да го прави – пеењето.

 

 

Таа традиција ја наследил од неговиот ментор.

Тој вели дека секое бебе е посебно и дека кога им пее, се чувствува како да пее за иднината на светот.

 

Loading...


Leave a Reply