Купуваат заменски химени за да ги наведат мажите да мислат дека се девици

Сподели со своите пријатели

Во одредени култури, дури и на Западот, жените можат да бидат изложени на срам доколку нивните маи веруваат дека спиеле со другит емажи пред нив.

„Мирор“ пренесува дека германската компанија одлучила да уновчи таков страв кај семејствата на жените со заменски односно лажни химени за да можат да ги прелажат своите мажи да помислат дека никогаш претходно немале односи.

„Вирџинија Кер“ на своите муштерии им нуди вметнат химен со вистинска крв кој може да се кросити при лажирање на невиноста без потреба од медицински захтеви на рестаурација на хименот кој исто така е достапен.

Така наместо да се потрошат многу пари за операција на рестаурација, женит еможат да си купат ваква направа за многу помали пари.

Мембраната е дизајнирана така што од топлината и влажноста во внатрешноста на женското тело самата ќе се прицврсти и кога ќе биде дупната при секост, ќе произведе крв која ќе послужи како доказ дека жената се уште е невина.

Компанијата вели дека им се јавиле жени од муслиманските држави и рекле дека нивниот производ би им го спасил животот. Една жена така напишала дека да не постои овој производ не би постоела ни таа.

Оналјн сервис за продажба на вметнати химени откако бил пуштен во јавноста наишол на барање од египетските власти забрана на производот. Компанијата вели дека поголемиот дел од нивните муштерии е од муслиманскиот свет така да пакетото вклучува и упатство за жените како да се препреваат како никогаш да немале односи.

Жената мора да прикаже дека ја боли. Баш тоа мажот очекува да го види при првиот секс со жена која до тогаш била невина – стои во упатствата.

Компанијата нуди две можности: оргинал, чија крв е со темно-црвена боја, а наменета е за залажување на семејствата. Втората опција е полеска и е наменета за залажување на сомнителниот сопруг.

Во Авганистан жените кои по брачната ноќ немаат крвава постелнина биднуваат мачени, ваќани кај родители, а можат дури и да останат без уѓи или нос.

Во Германија, пакистански пар е осуден на доживотна затворска казна откако таткото пред очите на мајката, ја задавил својата 19-годишна ќерка откако открил дека користила кондоми за да има односи со своето момче.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.