Кумановските матуранти најдобри на натпреварот во стрелаштво

Сподели со своите пријатели
Во Средното општинско училиште Гимназија Гоце Делчев, неодамна се оддржа училишен натпревар во стрелаштво.
Прво место од женските екипи беа ученичките од IV година, второто место му припадна на ученичките од II година, додека третото место го освоија професорките од кумановската гимназија.
11118848_860790003976619_1758411507323418201_o
Од машките екипи, прво место освоија учениците од  IVгод, второ место од  II, додека трети беа учениците од III година.
Професорот Драган Илијевски, кој воедно е организатор на натпреварот вели дека е задоволен од постигнатите резултати.

Leave a Reply