Кумановски акцијаши бараат ресторански понуди за ”Бригадирска вечер”

Сподели со своите пријатели

Граѓанското здружение ”Кумановски акцијаши” во рамки на своите активности планираат одржување на културно забавна манифестација “ БРИГАДИРСКА ВЕЧЕР“, и по тој повод ги повикуваат сите заинтересирани ресторани да достават понуди за мени, пијалоци и музика за таа намена.

Loading...

Понудите да се доставет ги на е-маил [email protected] со назнака: Сектор за култура и тоа најдоцна до 15.11.2015 година.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.