Кумановец приведен откако го фотографирал гласачкото ливче

Сподели со своите пријатели

Кумановец со иницијали М.Д. е приведен на избирачкото место 1080 во село Тромеѓа, откако го фотографирал гласачкото ливче.

Loading...

Засега, како што информираат надлежните ова е единствениот случај на неправилности при гласачкиот процес во најголемата општина во државата, каде изборот за нов претседател се одвива мирно и без инциденти.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *