Кумановец на наградна игра си освои престижен автомобил (фото)

Сподели со своите пријатели

Драган Ѓорѓиевски од Куманово е добитник на престижниот „Jeep Renegade“, кој беше галвната награда на наградната игра организирана во „Скопје сити мол“.

Вчера околу 18 часот од илјадниците пликоа, Дедо Мразот го награди кумановецот, кој со оглед на убавиот автомобил оваа нова година ќе ја памти долго, а во 2016 удобно ќе се вози во својот нов автомобил кој е произведен во 2015 година.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.