Кумановци речното корито не е канта за смет! (фото)

Сподели со своите пријатели

Додека Општина Куманово правеше напори постојано да го чисти речното корито на Липковка и Кумановка, граѓаните загадуваа. Додека општината го поплочува и гради, кумановец мисли дека тоа е канта каде може да го депонира својот отпад.

Жителите на Средорек „вечно обесправена националност“ која вечно ја загадува животната средина.

СРАМОТА!

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.